Wie zijn wij?

Wietplantage-ontruiming.nl is een initiatief van Woningontruiming Regionaal BV. Een landelijke organisatie van professionele woningontruimers.

Woningontruiming Regionaal verwijderd op zorgvuldige wijze de gehele inboedel, inclusief tapijt, gordijnen etc. volgens de eisen van de opdrachtgever. De overgebleven inboedel krijgt zoveel mogelijk een tweede leven, omdat deze geschonken wordt aan diverse goede doelen, waaronder het Leger des Heils. De woning wordt bezemschoon opgeleverd aan verhuurder of eigenaar/ familie.

Met alle woningontruimers bestrijken zij héél Nederland. Alle woningontruimers zijn sterk in hun eigen regio en ze werken allemaal volgens dezelfde formule.

Alle woningontruimers verzorgen ook ontruimingen van wietplantages en of hennepkwekerijen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contact formulier.

Landkaart Regio’s Woningontruiming Regionaal B.V.

s

Wat anderen van ons vinden

Huisontruiming nodig? Wij zijn marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning. In samenwerking met de Feedback Company als onafhankelijke review partij  hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9,6 met 1200 reviews. Hier zijn wij dan ook trots op.